Arkib untuk Disember, 2008

sepeninggalan 2008 dan seketibaan 2009

Posted in Uncategorized on Disember 31, 2008 by o.r.e.o

2008 sgtt cptt berlalu, insyaAllah byk perkara yg bole aku blajo dr kesilapan, ke-betulan yg aku lakukan. “jika aku berjaya untuk berubah walaupun untuk 3 peratus saja. aku percaya aku tetap memperbaiki diriku daripada tidak langsung” . cita-cita ku hebat, azam aku taun ni lebat. dpt cedok beberapa pun aku rasa dah ok.
aku melukis smlm stelah aku merenung gersang ke ibu jariku terbayang seketul benda yg agak penting skrg penggunaanya. ianya thumb.drive knape agak2 nya menda tuh dinamakan thumb drive? bukan pemikiran x significant itu sebenarnya utk di highlight tp kesenian dan kesusasteraan dlm diri setiap manusia…
saterawan bangsa

terigtku satu ayat..kalo nak jadi org seni jgn wat filem, pegi melukis. so lukisan aku neh berseni x? sep.

p/s – selamat 2009 kepada member-member serta kawan-kawan dan sahabat-sahabat sakalian. jom melukes.

o.r.e.o

Advertisements

Condolence to Tunku Jaafar Tuanku Abdul Rahman

Posted in ucapan selamat on Disember 28, 2008 by o.r.e.o
Tunku Jaafar Tuanku Abdul Rahman

Tunku Jaafar Tuanku Abdul Rahman

Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan, Tunku Jaafar Tuanku Abdul Rahman mangkat di Hospital Tuanku Jaafar pagi ini 27 dec 2008. Almarhum merupakan Canselor UKM. Al Fatihah daripada seluruh warga UKM.

o.r.e.o

hidup ini memang palat, tapi esok masih ada

Posted in ucapan selamat on Disember 27, 2008 by o.r.e.o

Selamat tiba di Bangi on 27 december 2008 jam 530 a.m, fetch by keba. selamat semester baru final semester with two paper lol. prev cuti was best, hari2 hujan kt KB…phew what a holiday.

hey happy new year to all…2009.

p/s : weh cuba dgr music kat topman music player it’s real cool (click kat link). sgtt best lagu2 nya.

and this one from project pop – Bukan superstar

cheers. palat btol wordpress neh.haish. wat tesion jerk.

o.r.e.o

slamat hari raya eiduladha

Posted in pics post, ucapan selamat on Disember 10, 2008 by o.r.e.o

oreo

img_5140

greyscale

img_5011

edited I

edited II

jarang dpt kumpul same…lepak2 best jugak..new update from old time school member a.k.a round the word. byk sudeh perubahan, most likely being a grown up man is hard than its look…haha. Jack seorang jurugambar yg bakal pro someday. amin. but he’s not in the pics.

venue : Mamak spicy Kota Bharu.

who take part : oreo, shamloque,hyuuga,Jack,Ali and puyo.

Date : during sem break 10:12:2008

o.r.e.o